ART

Wat is het dat de mens wil vertellen, verbeelden, verwoorden? Dat onze ervaringen, gedachten, gevoelens een weg vinden in het krassen van houtskool op papier, dat noten geschreven worden, inkt vloeit, verf een bestemming vindt en klanken klinken. Het geeft ons iets tastbaars van onze binnenwereld. Ontstaan uit scheppingskracht en daarmee zelf in staat tot creĆ«ren, maken en scheppen. En voor mij? Maken in woord of beeld, betekent vrijheid!

Alle werken zijn te bezichtigen in het atelier, neem gerust contact op om een afspraak te maken via mijn contactpagina.

Expositie Hamburg 30 juli t/m 25 augustus 2021

Vanaf 30 juli is een deel van mijn werk te zien in Hamburg, in Marziart Galerie Internationale. Vrijdagavond 30 juli vindt de feestelijke opening plaats van 19.00 – 22.00 uur. Tijdens deze expositie is ook werk te zien van kunstenaars uit Canada en Duitsland.

Meer informatie lees je hier.

Landelijk Atelierweekend 2021

Op 26 en 27 juni 2021 vond het landelijk atelierweekend plaats. Het was een geweldig weekend met mooie ontmoetingen en veel werken vonden hun weg naar een nieuw huis.

Original Artworks

Big Summer Girls 2021

Paintings mixed media on woodpanel 195 x 122 cm

More information or pictures are available!

Sold Artwork

The100dayproject2021 Impression

Artists from all over the world participate in #the100dayproject. Each day a portrait was my challenge. A wonderful time to discover, improve and develop my intuitive portraitpainting and connect with other artists world wide.

Clip Danny Vera “Spark a Fire”

Een bijzonder uitstapje naar een andere tak van sport. In april mocht ik het achtergrond decor maken voor de clip van Danny Vera. Film – en fotografiebedrijf Set Vexy produceerde de video. Het werden heel veel sterren op heel veel doek!

De videoclip kun je hier bekijken.

Foto Set Vexy
Foto Set Vexy