Toont alle 10 resultaten

Landscapes of the Soul

De collectie Landscapes of the Soul is grotendeels geïnspireerd op een prachtige reis naar de Orkney Eilanden in Schotland eind 2021. Deze reis maakte diepe indruk. Het landschap, de oceaan, de storm Arwen die alles twee dagen platlegde en een jacobsschelp voor mijn deur legde op mijn verjaardag.
  • Wandelen door de prachtige gebieden
  • Volle maan boven de haven van Stromness
  • Zwemmen in ijskoud oceaanwater
  • Het magische eiland Hoy
  • Stilte, rust en ruimte
Zo vormde zich in deze week de basis van de nieuwe collectie die later in mijn atelier tot vorm kwam in woord en beeld. Naast de intuïtieve portretseries van 2020 en 2021, zijn er in deze collectie meer landschappen te zien. Net zoals bij de portretten, niet zozeer “hoe het hoort”. Veel meer een weergave vanuit de vrijheid om datgene zichtbaar te maken wat erachter of eronder schuilt. De innerlijke portretten en landschappen. Deze collectie bestaat uit mixed media olie – en acrylverf schilderijen in grote en kleine formaten. Ik hoop dat je geniet van deze reis door landschappen en portretten in woord en beeld. Alle werken zijn te koop. De prijzen zijn inclusief BTW en certificaat van echtheid. Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen. Bij aankoop van een schilderij ontvang je een luxe kaartenset cadeau en maak ik een afgestemd gedicht voor jou of jullie en het schilderij. Als je vragen hebt over een schilderij, meer foto’s, informatie wilt of gelijk weet dat dat ene schilderij bij jou hoort, laat het me weten via mijn mail: info@carienborst.nl of via de contact pagina op deze site. Ik kom snel bij je terug!
“Het doel van de kunst is niet het uiterlijk weer te geven, maar het innerlijk. Dat is de echte werkelijkheid” Aritstoles
Verkocht
Aanbieding!
Verkocht
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 2.750,00.Huidige prijs is: € 1.250,00.
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht