Creative Ocean Retreat 2024

Creative Ocean Retreat Harris (Schotland) 12 – 19 juni 2024

Door annulering 1 plaats vrijgekomen! Deze retreat organiseer ik met Margaret Soraya en Lesley Lintot. Je kunt de retreat boeken via deze site:

Creative Ocean Retreat 

Creativiteit, Oceaan, Leiderschap

Creative Ocean Retreat. Speciaal voor jou als je graag omringd wordt door zee en water en je wilt onderdompelen in de ongerepte, schitterende kustlijnen. Een retreat om jouw creatiekracht opnieuw te ontdekken, te vernieuwen en opnieuw richting te bepalen voor jouw leven en werk. Een week waarin je op positieve wijze, omringd wordt door gelijkgestemden. De retreat is gebaseerd op drie pijlers: CreativiteitOceaanLeiderschap.

Reviews 

I don’t know whether I was particularly lucky with the group of people I shared the retreat with, or whether Margaret, Carien and Lesley work some particular kind of magic, but it was a very supportive and safe space in which everyone was able to be themselves, try new things or just be, without any pressure whatsoever.”

“A major impression I am taking away with me is of a sea of smiling faces. A tremendous amount of hard work and planning went into making everything seem very easy, calm and natural. Nothing was too much trouble and all three tutors were generous with their materials, time, encouragement. I came away feeling like I have had a complete factory reset.”

“The laughter alone was a tonic and that along with the caring and support offered by tutors and participants alike, made for a very special time. I wouldn’t hesitate to recommend it to anyone who needs some time out, combined with the opportunity to explore your creativity, in whatever genre that may be.”

Praktisch

Locaties
De locaties zijn verschillend per retreat. We zoeken de mooiste plekken voor je uit. In de natuur, met wellness faciliteiten en alle comfort om deze tijd onvergetelijk te maken. 

Deelnemers
De groepsgrootte bestaat uit 8 tot 10 deelnemers en wordt geleid door Margaret Soraya en Carien Borst. Lesley Lintott assisteert tijdens deze week.

Programma
Deze week biedt een uniek, divers en op maat programma vol inspiratie, creativiteit, tijd voor jezelf en reflectie. Wandelingen in een prachtig landschap en de mooiste zeegezichten. Gesprekken om je te inspireren, zwemmen in de oceaan, creatieve activiteiten zoals creatief schrijven, art journalling, (outdoor) schilderen en tekenen, fotografie, cyanotype. Het programma moedigt je aan om je te laten inspireren door de schoonheid van de oceaan, creativiteit te (her) ontdekken en jouw eigen weg vorm te geven voor je leven en werk en bedrijf.

 

Retreat Leiders

Margaret Soraya

Margaret is gespecialiseerd in het aanmoedigen en inspireren van anderen op een oprechte manier. Ze leert anderen hun stem te vinden en te leven in lijn met hun kernwaarden. Margaret runt al 18 jaar een fotografiebedrijf en is een ervaren en succesvolle ondernemer. Margaret is gepassioneerd over het delen en stimuleren van groei in je eigen persoonlijke of zakelijke ontwikkeling. Cornwall, vooral bekend om haar liefde voor de kust, golven en zeegezichtsfotografie, heeft een speciaal plekje in haar hart, ze heeft er gewoond en vele vakanties doorgebracht met surfen aan de kust van Cornwall.

Carien Borst

Carien is beeldend kunstenaar en maakt voornamelijk intuïtieve olieverfschilderijen en ‘soullandscapes’. Inspiratie voor haar schilderijen vindt ze in het buiten zijn, zich onderdompelen in stilte en het liefst bij de zee of oceaan. Na een carrière in de geestelijke gezondheidszorg als leidinggevende, oorspronkelijk opgeleid als creatief therapeut, koos ze een nieuw pad om haar hart te volgen. De combinatie van creativiteit, kunst en leiderschap resoneert diep en ze zal je aanmoedigen om die reis naar jouw creatiekracht ook te maken. Ze houdt ervan om je te inspireren over hoe je kunst en ondernemerschap kunt combineren, je creativiteit te laten groeien en een leven kunt leiden dat bij je past.

Lesley Lintott

Lesley voelt zich in haar creatieve werk aangetrokken tot licht, lijn en kleur en creëert vaak abstracte beelden. Dit doet zij met smartphonefotografie en met schilderen. Lesley is een zorgzaam persoon en een geweldige luisteraar. Ze deelt graag haar liefde voor de natuur met anderen en is creatief.