Over mij

Je passie volgen is een uitdagende maar ook prachtige reis. Het is een stap in het onbekende, maar soms weet je dat dat je simpelweg hebt te luisteren! Het moment waarop je kiest en een besluit neemt. Een proces waarin je leert vertrouwen, kennis en wijsheid om je heen verzamelt, leert van andere mensen en stap voor stap richting je droom gaat bewegen. Het brengt je op onverwachte plaatsen, contacten met de mooiste mensen. Het is een reis waarin de magie kan beginnen!

Dit is een samenvatting van mijn reis die twee jaar geleden begon, met de grote beslissing om mijn managementbaan in de geestelijke gezondheidszorg op te zeggen. Na 14 prachtige jaren, wist ik dat het tijd was om een stap in vertrouwen te zetten, naar een nieuwe toekomst. Het bleek een goed besluit waarin ik de afgelopen twee jaar veel over het kunstenaarschap én ondernemerschap mocht leren en ontwikkelen. Ik werk als beeldend kunstenaar en begeleid en inspireer andere mensen in hun eigen creatieve proces en ondernemerschap.

De schilderijen die naar nieuwe harten en huizen gaan, zijn van betekenis en waarde. Ze brengen een verhaal, inspiratie, een boodschap van herkenning, emotie, inzicht of nieuw perspectief. Het maakt me meer dan dankbaar dat mijn schilderijen mogen uitvliegen over de wereld.

Inspiratie opdoen en buiten schilderen tijdens reizen door de Schotse Hooglanden en Harris, Outer Hebriden Schotland

Art Journals en inspiratie aan zee en bij de oceaan

De afgelopen twee jaar hebben zoveel moois gebracht. Steun uit onverwachte hoek, vele verkochte schilderijen, mensen in mijn atelier voor 1 op 1 dagen, online programma´s, prachtige contacten met mensen wereldwijd, exposities in Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en Fuerteventura. Reizen naar Schotland om mijn eigen kunst verder te ontwikkelen en opleidingen om mijn kunststijl en ondernemerschap te ontwikkelen.

Exposities

2023 Kapel van Hoogelande, Grijpskerke 11 – 18 september 
2023 Amsterdam Rembrandt Art Market 30 april
2023 Madrid, Spanje- Monat Art Gallery 23 januari – 28 maart 2023
2022 Kunstroute Hoevelaken, Holland – Kunstroute Hoevelaken
2022 Rome, Italië – Monica Ferrarini
2022 Luxemburg Art Fair, represented by Monat Art Gallery Spain
2021 Hamburg, Duitsland – Marziart Art Gallery
2021 Milaan & Fuerteventura, Italië – Mads Art Gallery
2021 Nationaal Atelier Weekend – Eigen Atelier

2021 Clip Danny Vera “Spark a Fire”

Een bijzonder uitstapje naar een andere tak van sport. In april mocht ik het achtergrond decor maken voor de clip van Danny Vera. Film – en fotografiebedrijf Set Vexy produceerde de video. Het werden heel veel sterren op heel veel doek!

De video kun je hier bekijken.