REVIEWS

Ervaringen van klanten over de schilderijen, één op één dagen en leiderschapstrajecten.

Een prachtige ontmoeting met Jorien van de Wetering leidde tot een volledig afgestemd schilderij!

Zij schreef er een blog over. “Je ware ik ontmoeten, …dat kan je de adem benemen. Het kan beangstigend zijn of verwarrend. Dat het óók kan ontroeren en zelfs bevrijden mocht ik vorige week aan den ziele ervaren. Op bezoek bij Carien Borst, die ik een paar maanden geleden heb leren kennen Dat wij iets met elkaar zouden gaan ervaren was toen al duidelijk. Maar hoe of wat…dat lag nog ‘in the open’, en daar voelden we ons heerlijk en nieuwsgierig bij.”

Lees hier verder!

“Ik heb nog nooit zoveel geld voor een schilderij betaald, maar ik wist: ze hoort bij mij!”
Tess Fliers, spiritueel business ondernemer over het schilderij Tamar.

“Het eerste wat me opviel was het goud! Het goud dat ik in mijzelf herken, bij mijn klanten zie en in iedereen zit. Het reliëf, de structuur, de kleuren. Wow! Ik zie het archetype in mijzelf die me laat voelen: dit ben ik waard, dit is wat je bij me kunt halen, hier ben ik voor, ik geloof in mijzelf.
Ze hangt op mijn werkplek en representeert dat archetype in mij. Jij hoort bij mij! Dacht ik toen ik haar zag! Ik ben heel blij met de energie die ze uitstraalt en wat ze onbewust met mij doet als ik aan het werk ben!”

“Een hele grote aanrader: in korte tijd, met andere werkvormen dan standaard, kom je al tot mooie nieuwe inzichten. Carien doet dit ook echt op een heel prettige manier, in een prachtige omgeving met een warme en veilige sfeer.
Daniëlle 

Dit was duidelijk geen weekend als de anderen. Beyond! Ik geniet nog na en stoom door! De samenstelling van de groep, de materialen, veilige randvoorwaarden, inspirerende teksten en muziek. Dankjewel!
– Esther

Wat een bijzondere dag, vol met inzichten en inspiratie. De terechte, rake, ruimte gevende aandacht van Carien, met daarbij de enorme gastvrij- en gulheid als altijd.
– Nicolien