REVIEWS

Ervaringen van klanten over de schilderijen, één op één dagen en leiderschapstrajecten.

Een prachtige ontmoeting met Jorien van de Wetering leidde tot een volledig afgestemd schilderij!

Zij schreef er een blog over. “Je ware ik ontmoeten, …dat kan je de adem benemen. Het kan beangstigend zijn of verwarrend. Dat het óók kan ontroeren en zelfs bevrijden mocht ik vorige week aan den ziele ervaren. Op bezoek bij Carien Borst, die ik een paar maanden geleden heb leren kennen Dat wij iets met elkaar zouden gaan ervaren was toen al duidelijk. Maar hoe of wat…dat lag nog ‘in the open’, en daar voelden we ons heerlijk en nieuwsgierig bij.”

Lees hier verder!

“Ik heb nog nooit zoveel geld voor een schilderij betaald, maar ik wist: ze hoort bij mij!”
Tess Fliers, spiritueel business ondernemer over het schilderij Tamar.

“Het eerste wat me opviel was het goud! Het goud dat ik in mijzelf herken, bij mijn klanten zie en in iedereen zit. Het reliëf, de structuur, de kleuren. Wow! Ik zie het archetype in mijzelf die me laat voelen: dit ben ik waard, dit is wat je bij me kunt halen, hier ben ik voor, ik geloof in mijzelf.
Ze hangt op mijn werkplek en representeert dat archetype in mij. Jij hoort bij mij! Dacht ik toen ik haar zag! Ik ben heel blij met de energie die ze uitstraalt en wat ze onbewust met mij doet als ik aan het werk ben!”

“Van binnen de lijntjes kleuren, naar joy!”
Naomi Kloet had een eendaagse retreat in het atelier.

“Nooit had ik verwacht, wat schilderen met mij kon doen. Heel eerlijk, ik dacht ik ga lekker schilderen en dat is het! Nou, ik kan je zeggen het is meer dan een beetje schilderen! Ik heb zo veel inzichten, maar ook confrontaties gehad tijdens deze dag. Letterlijk de bewustwording van mijn gedrag in het dagelijks leven omgezet van “binnen de lijntjes kleuren” naar joy!

Dit is zoo waardevol om te voelen, het plezier en de levensenergie die weer gaan stromen! Het heeft me weer doen beseffen hoe belangrijk mijn handen voor me zijn en hoe ik het beste bij mezelf kan blijven in plaats van naar mijn hoofd te gaan. De fantastische begeleiding van Carien, het afstemmen wat ze doet maakt het zo bijzonder en uniek. Het heeft mij na ieder schilderij die ik maakte die dag, steeds meer naar mijn innerlijke vrijheid gebracht!”

Simone Loonstra over het schilderij Maria
"Het schilderij van het archetype Maria, zag ik op Instagram voorbij komen, waar ik Carien al een tijdje volg. Maria. Zij had mij al gevonden voor ik haar vond. Zij ziet de toekomst, al voordat ik haar zie. Begeleidt me op mijn pad, dat ik steeds meer helder krijg. Dat doet zij met compassie, medeleven en grote wijsheid. Een tikkeltje serieus, maar met een groot hart. Dat zag ik in haar ogen. Daarom staat ze nu in mijn werkkamer, als steun in mijn rug."

“Een hele grote aanrader: in korte tijd, met andere werkvormen dan standaard, kom je al tot mooie nieuwe inzichten. Carien doet dit ook echt op een heel prettige manier, in een prachtige omgeving met een warme en veilige sfeer.
Daniëlle 

Dit was duidelijk geen weekend als de anderen. Beyond! Ik geniet nog na en stoom door! De samenstelling van de groep, de materialen, veilige randvoorwaarden, inspirerende teksten en muziek. Dankjewel!
– Esther

Wat een bijzondere dag, vol met inzichten en inspiratie. De terechte, rake, ruimte gevende aandacht van Carien, met daarbij de enorme gastvrij- en gulheid als altijd.
– Nicolien