STA OP EN SCHITTER!

En, heb jij de laatste tijd nog leiding gegeven aan jezelf? Een prachtig leiderschapsprogramma voor vrouwen geïnspireerd op de aloude vrouwelijke archetypen start op 14 januari 2022!

Sta op en Schitter

Leiderschapsprogramma voor vrouwen

Laat je inspireren door de aloude krachtige archetypen die door alle eeuwen heen mensen begeleid, gestuurd en uitgedaagd hebben. De archetypen zetten aan je aan tot moed, lef, vrouwelijkheid, rechtvaardigheid, moederschap, bestaansgrond, hoop, liefde, goede strijd, bestaansrecht, koninklijkheid, licht, heling. De kracht van het onzichtbare en intuïtieve, handen en voeten mogen  geven in ons leven op aarde. In ons werk als leidinggevende, ondernemer of professional.

Door de eeuwen en diverse culturen heen zijn er bepaalde karakters, symbolen en archetypen ontstaan. Deze kenmerkende archetypen die ook vandaag nog zo actueel zijn! We dragen alle archetypen in ons. Soms zijn ze onderbelicht, nog helemaal niet in beeld of zijn bepaalde aspecten teveel aanwezig. Door ze allemaal te leren kennen, te verwelkomen en op de juiste wijze in te zetten in je leven, kun je zoveel meer vanuit volledig vrouw – mens – leider zijn leven.

In dit leiderschapsprogramma van 6 maanden leer je hoe je de aloude archetypen van vroeger naar nu, tot bloei kunt laten komen in jouw leven.

Wanneer is dit voor jou? Als je:

 • voelt dat je door persoonlijke groei veel rijker, creatiever en initiatiefrijker mag worden in jouw leven en werk waarin leiderschap van je gevraagd wordt.
 • weet dat goed leiderschap, begint bij jezelf.
 • nieuwe inspiratiebronnen voor meer denkkracht, creatiekracht en vaardigheden in jouw leiderschap wilt ontdekken.
 • weet dat er meer in jouw te ontwikkelen is zodat je vanuit jouw volledige kracht en potentieel kunt leven.
 • voelt dat je jouw creatiekracht op een andere manier wilt leren aanspreken.
 • wilt leren hoe je meer vanuit intuitie vorm kunt geven aan je werk en leven.
 • met een groep gelijkgestemde vrouwen connecties wilt aangaan om elkaar te inspireren, aan te moedigen en uit te nodigen stappen in leiderschap te zetten.
 • zin hebt om niet alleen te praten en lezen, maar juist ook de kracht van beeld en taal wilt ervaren.
 • wilt genieten van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe beter jij in je vel zit, hoe beter je leiderschap zal zijn.
 • momenten van rust, stilstaan en reflectie wilt inbouwen om vanuit rust, naar nieuwe vormen van creatie kunt gaan.
 • wilt switchen van reactief naar pro-actief en creatief leiderschap.

Is het Ester die op de deur bonst van jouw koninkrijk? Dat je mag gaan staan in het koninkrijk dat je gegeven is? Dat je jouw schoonheid, denkkracht en doorzettingsvermogen mag inzetten om de ware koningin in jouw leven toe te laten?

Is het Tamar die je helpt om je bestaansgrond te vinden. Om op te staan en je grondrecht op te eisen? Die ondanks de omstandigheden, ervoor kiest dat wat van haar is, toe te eigenen?

Is het Miriam, de profetes die met haar blik naar boven verlicht wordt en inzichten krijgt? Die mag delen vanuit gods inspiratie voor jouw leven en dat van anderen?

Is het Judit, de vrouw die durft te strijden? Die ook als het lastig is, datgene kan aantonen en aanvechten wat nodig en rechtvaardig is? Een kracht van vuur en agressie in de gezonde zin van het woord?

Vraagt Lydia om jouw aandacht? De zakenvrouw en priesteres? Die ondernemerschap en spiritualiteit moeiteloos combineert?

Zoveel is er te leren, te onderzoeken, te ervaren en te verbeelden bij deze krachtige vrouwen die ons door de eeuwen heen verwonderen, inspireren en uitdagen. De archetypen gaan je helpen om leiderschap te nemen over jouw leven en leren je welke aspecten van jouw leven meer ruimte en aandacht mogen krijgen.

Het programma start op 14 januari 2022 om jouw nieuwe jaar volop vanuit creatiekracht in te luiden.

Het programma duurt 6 maanden met o.a.:

 • 5 keer een groepsmeeting online
 • 5 keer een individuele coaching van 60 minuten
 • elke maand een module vol met inspiratie, werkvormen en toelichting op de archetypen
 • 2 live dagen in het atelier 1 op 1 om de archetypen beeldend en schrijvend vorm te geven in jouw leven
 • 1 live dag met de groep
 • Een startpakket met o.a. beeldende materialen

Investering:

5950,- ex BTW

Sommige werkgevers zijn bereid in jouw ontwikkeling en leiderschap te investeren. Ik kijk graag met je mee of dat een optie zou zijn.
Betaling in termijnen is ook mogelijk.

Early Bird! Meld je aan t/m 14 december en je ontvangt 500,- korting!