REVIEWS

Een prachtige ontmoeting met Jorien van de Wetering, leiderschaps – en organisatiecoach, leidde tot een afgestemd schilderij. Helemaal voor en over Jorien, zonder dat zij dat van te voren wist.

Zij schreef er een blog over.  "Je ware ik ontmoeten, …dat kan je de adem benemen. Het kan beangstigend zijn of verwarrend. Dat het óók kan ontroeren en zelfs bevrijden mocht ik vorige week aan den ziele ervaren. Op bezoek bij Carien Borst, die ik een paar maanden geleden heb leren kennen Dat wij iets met elkaar zouden gaan ervaren was toen al duidelijk. Maar hoe of wat…dat lag nog ‘in the open’, en daar voelden we ons heerlijk en nieuwsgierig bij." Lees hier verder! 

“Een hele grote aanrader: in korte tijd, met andere werkvormen dan standaard, kom je al tot mooie nieuwe inzichten. Carien doet dit ook echt op een heel prettige manier, in een prachtige omgeving met een warme en veilige sfeer.
Daniëlle 

Dit was duidelijk geen weekend als de anderen. Beyond! Ik geniet nog na en stoom door! De samenstelling van de groep, de materialen, veilige randvoorwaarden, inspirerende teksten en muziek. Dankjewel!
– Esther

Wat een bijzondere dag, vol met inzichten en inspiratie. De terechte, rake, ruimte gevende aandacht van Carien, met daarbij de enorme gastvrij- en gulheid als altijd.
– Nicolien

"Wat een fantastische dag!! Niet anders dan alleen maar WAUW en bewondering voor jou, je afstemmen tijdens de dag en de magie die er ontstaat ik ben sprakeloos en zoveel rijker! Dankjewel uit mijn hart 🙏🤍" 
- Naomi Kloet