“I do believe it is possible to create, even without ever writing a word or painting a picture, by simply moulding one’s inner life. And that too is a deed.” Etty Hillesum (1914 – 1943)

Over creativiteit

Iedereen heeft de kracht van creatie en scheppend vermogen in zich. Vaak vergeten we dat we deze kracht in ons hebben en dagelijks kunnen gebruiken. In je leven kan van alles gebeuren en zich ontwikkelen waardoor je jezelf de kracht en het plezier van creatie ontzegt. Soms is er een docent op school geweest die je een onvoldoende voor tekenen gaf, je ervaart angst om een wit vel te verpesten, je vroeger te horen kreeg dat je vies mocht worden met verf of niet zo hard muziek mocht maken.

Opnieuw contact maken met deze bron van creatie brengt je plezier, inzichten, energie, pro activiteit en reflectie. Gebruik maken van jouw creatiekracht beïnvloedt je leven, je welzijn, je werk en je bedrijf. Creativiteit en inspiratie is overal en zit in iedereen. We zijn gemaakt om te creëren en zonder dat we het in de gaten hebben, maken we elke dag. Bijna elke functie of baan die we hebben gaat over het maken van iets! Creativiteit zit niet alleen in schilderen, schrijven of muziek maken, maar zit in onze woorden, onze gedachten, onze houding. Gericht aandacht geven aan jouw creatiekracht, er opnieuw contact meemaken of verdiepen, het kan! Breng je creativiteit tot leven!

Impressie van 1 op 1 dagen in mijn atelier

Testimonials: online programma's en 1 op 1 dagen

“Wat een gave workshop was dat zeg! Ik sta ervan te kijken hoe muziek en beelden me zo in contact brengen met mijn hart en ziel”

“Wat was dit super! De tijd is voorbij gevlogen, dit is echt GOUD!”

“Dank je wel voor de fijne avond om weer te mogen ontvlammen!”

“On my own – the feeling when I can create and am in the flow. A fantastic and inspiring masterclass! Thank you so much for this creative evening – Alina from Germany

Dankzij de online masterclass van deze vrouw kon ik weer creatief bezig zijn. En vooral door haar Ubuntu wijsheid en prachtige muziek kwam ik dieper in mijn rouwproces. Dank je wel!” – Chantal de Mol

“Thank you so much for the wonderful session” -Bonnie from the USA

Over leiderschap en proactiviteit

Een leven creëren dat bij je past. Je eigen vrijheid ontdekken en verantwoordelijkheid voor je eigen leven nemen. Niemand anders dan jij, kan dit doen. Op jouw authentieke, unieke wijze.

Het gebruiken van jouw creatiekracht is ook leiderschap. Niemand kan creëren en maken zoals jij dat kan, in welke vorm dan ook. Weten wat je plezier en energie geeft, wat licht voelt, is een eerste stap! Van daaruit kun steeds meer van deze momenten en ervaringen creëren in je leven en werk.

Het brengt je vrijheid, onverwachte wonderen op je pad en vergroot jouw leiderschap voor je werk en leven.

Programma’s

De programma’s zijn divers en altijd afgestemd op jou. Niemand is hetzelfde en iedereen doorloopt een eigen proces, heeft eigen doelstellingen en ontwikkelvragen.

In mijn aanpak combineer ik mijn opleiding tot vaktherapeut beeldend en opleidingskundige en de ervaring als leidinggevende en ondernemer. Mijn programma’s zijn voor jou als je:

  • meer creativiteit in je leven wilt verwelkomen;
  • (opnieuw) de connectie met jouw bron van creatiekracht wilt maken;
  • nieuwe mogelijkheden voor je leven, werk, bedrijf wilt onderzoeken;
  • je leven wilt verrijken door meer en vaker creativiteit in te zetten in beeld en woord;
  • wilt reflecteren en vooruitkijken op je leven, werk, bedrijf;
  • verantwoordelijkheid wilt nemen voor de keuzes die je mag maken;
  • de vrijheid en plezier van creatiekracht wilt ervaren.

Online Programma (Nederlands)
5 online masterclasses, zie alle informatie hier.

Art Retreat Cornwall, Verenigd Koninkrijk (Oktober 2023)
Meer informatie over deze inspirerende week? Lees het hier.

Schilderen aan Zee (1 daagse workshop start in het voorjaar van 2023)
Meer informatie volgt!

Individuele 1 op 1 dagen in mijn atelier en/of gecombineerd met een online programma.

Is er iets anders wat je in gedachten hebt of met mij wilt bespreken? Een bepaalde vraag, het leiden van een workshop? Laat het me gerust weten. Maatwerk is altijd mogelijk voor jezelf, je bedrijf of jouw organisatie. Via de contactpagina kun je me bereiken, ik kijk graag met je mee!