Zomer Jubileum

Time to celebrate!

Ruim een jaar geleden verruilde ik mijn baan als manager in de zorg voor mijn kwasten, verf, doeken en mensen in mijn atelier en studio. Een spong in het diepe, maar het voelde als de enige manier. Zo kon alle ruimte ontstaan voor schilderen, schrijven en creatiekracht. Een leven vol inspiratie om te mogen ontvangen en hiervan uit te delen. Het was er altijd al, maar nooit zo gefocust als nu. En als je kiest, ontstaat er zoveel meer groei en ontwikkeling.

Ik ben zo dankbaar voor alle prachtige ontwikkelingen, kunstverkoop, exposities, online masterclasses, ontmoetingen, reizen vol inspiratie en kunst én jullie support.

Kunst kopen is voor veel mensen iets wat ze nog nooit gedaan hebben. Een bankstel of nieuw interieur doen we veel vaker. Extra bijzonder dat veel van mijn klanten voor het eerst zichzelf een uniek cadeau met zeggingskracht cadeau doen. De schilderijen vertellen een verhaal, laten je iets ervaren, brengen een emotie over, geven nieuwe perspectieven, inzichten en een blijvende waarde voor het leven.

Vier het leven!

De zomer is altijd een seizoen van uitbundigheid, groei, genieten en een tijd om met anderen het leven te delen en te vieren. Om mijn (iets meer dan) 1 jarig jubileum met jullie te vieren, heb ik iets moois voor jou. Om misschien wel je eerste, echte unieke kunstwerk voor jouw huis, kantoor maar bovenal je hart, te verkrijgen.

Voor onderstaande schilderijen uit 2021 en 2022 geldt de zomerse jubileumprijs van 100,-
Op alle doeken op canvas of linnen die je hier ziet, geldt een korting van 100,-
Mocht je mij op Instagram volgen, dan maak je ook nog kans op één schilderij cadeau!

Zit jouw schilderij erbij?

Laat het me weten via mijn contactpagina of mail naar info@carienborst.nl weten en ik neem snel contact met jou op! Op maat gesneden passe-partout en lijst is tegen meerprijs (afhankelijk van formaat) mogelijk!

De selectie van 70 werken voor de jubileumactie